Sunati-ne

0359 181 232

Scrieti-ne

[email protected]

Orar

Lu–Jo: 17:00–22:00 | Vi: 17:00–22:00 | Sâ: Închis | Du: 10:00–14:00

De ce as alege sa-mi duc copilul la tenis de masa? Fie ca as alege acest sport pentru a fi practicat o vreme indelungata, fie ca l-as alege doar pe o perioada limitata sa-i dau copilului o activitate sportiva, consider ca este un sport ce atrage. Fiind un joc ce implica o minge si o paleta, copiilor le este accesibil si spiritul competitiv isi spune cuvantul atunci cand apare si un adversar de partea cealalta a mesei.
Daca ne dorim ca si capacitatea de concentrare a copilului nostru sa fie dezvoltata, putem opta pentru cateva lectii de tenis de masa. De la inceputul si pana la sfarsitul unui meci conectarea la joc face diferenta intre adversari. Spiritul de anticipatie capata contur, deoarece schimbul de mingi intre jucatori se petrece intr-un timp foarte scurt. Sportivul se misca permanent in jurul mesei, astfel i se dezvolta mobilitatea si masa musculara a membrelor inferioare.
Referindu-ne la aparitia meselor de tenis in diferite locatii de distractie, putem constata ca oameni de diferite varste sunt atrasi de acest joc. Este un joc ce creeaza spectacol si daca te pricepi sa manevrezi cat de cat mingea pe masa, atunci poti deveni din spectator, participant. Cu toate ca pare un joc la indemana este important sa ai experienta unui antrenament cu un profesionist. Vei constata diferenta dintre ceea ce stii si cum stii tu sa joci si un antrenament corect executat.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *